BURSA / YILDIRIM - Fevzi Çakmak İlkokulu

Fevzi Çakmak İlkokulu

Mimar Sinan Mah. Girne Cad. No37/1 Yıldırım / BURSA
Vizyon
İlimiz ilkokulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile GELECEĞE GÜVEN VEREN; ÇALIŞANLARIN VE ÖĞRENCİLERİN, çatısı altında olmaktan MUTLU OLDUĞU, mensubu olmakla övündüğü, birey memnuniyetini prensip edinen, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem veren, ELDE ETTİĞİ BAŞARILARIYLA TERCİH EDİLEN EĞİTİM VE KÜLTÜR YUVASI OLMAK!
Misyon
Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, ÇAĞDAŞ DÜŞÜNEN; MİLLİ, MANEVİ, İNSANİ, EVRENSEL ETİK DEĞERLERE SAHİP TAM DONANIMLI İYİ İNSAN, İYİ VATANDAŞ YETİŞTİRMEK!
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
SABAH: 07:50 - 12:50 ÖĞLEN: 13:00 - 18:00
KALORİFER / DOĞALGAZ
Ulaşım
METRO (ARABAYATAĞI İST) - HALK OTOBÜSÜ (ANKARA YOLU İSTİKAMETİNE GİDEN HER OTOBÜS (ARABAYATAĞI FIRINI ÜST GEÇİT DURAĞI) - MİNÜBÜS (ANKARA YOLU İSTİKAMETİNE GİDEN HER MİNÜBÜS (ARABAYATAĞI FIRINI ÜST GEÇİT DURAĞI) - D. TAKSİ
Yerleşim Yeri
MİMAR SİNAN MH. GİRNE CD. NO: 35 YILDIRIM/BURSA ( İL MERKEZİNDEN GELİRKEN ARABAYATAĞI ÜST GEÇİDİ YANINDAN SAĞA DOĞRU GİDEN GİRNE CD. ÜZERİNDE)
İL MERKEZİNE 5 KM
Proje Çalışmaları
ÇANTAMA DOKUN-MA, DEĞERLER EĞİTİMİ, TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL, OKUDUĞUNU CANLANDIR, BURSA DEĞERLERİNİ TANIYORUM, DİNİMİ SEVİYORUM DİNİMİ ÖĞRENİYORUM, ÇINARLAR ÇİÇEKLERLE BULUŞUYOR, OKULUMUZ KORİDORLARI KONUŞUYOR, BESLENME DOSTU OKUL, ULU ŞEHİR BURSA, TÜRK BÜYÜKLERİ.